Trekking

”Când e bine să te duci la munte? Totdeauna. Nu e anotimp, care ar putea să-ţi închidă drumul spre înălţimi.” (Bucura Dumbravă)

Trekking

Trekking-ul sau drumețiile montane se poate practica tot timpul anului în munții noștri. Turele noastre sunt în general pe trasee marcate sau pe trasee nemarcate oficial, dar sigure din toate punctele de vedere. Întotdeauna un ghid montan din echipa noastră vă va însoți.

Masivele muntoase în care propunem ture sunt munții înconjurători ai Brașovului: Bucegi și Baiului, Ciucaș, Piatra Mare și Postăvaru, Piatra Craiului, Iezer-Păpușa și Făgăraș. Putem face oricând drumeții la cerere și în alte zone.

În tururile noastre numărul minim de persoane este una, iar cel maxim 10. La grupuri mai mari, începând cu 11 persoane, grupul va fi însoțit de al doilea ghid.

Vă invităm să parcurgeți câteva tururi propuse de noi în cadrul acestei secțiuni.

Știm că munții noștri oferă o mulțime de frumuseți și locuri în care fiecare își dorește să ajungă pe un anumit vârf, să parcurgă un anumit traseu sau să admire un anumit peisaj, de aceea vă stăm la dispoziție, în secțiunea Croite pentru tine, pentru a vă crea experiența potrivită vouă.

Copyright 2020 MANDALA JOURNEYS | By InMotion Media.
Mandala Journeys