Termeni și condiții

Termeni și condiții

Această pagină stabilește termenii ;i condi’iile de utilizare a site-ului www.mandala-Journeys.ro. Utilizarea site-ului nostru include accesarea ca invitat sau ca utilizator înregistrat. Politica  de confidentialitate(link catre pagina respectiva) face parte din termenii de utilizare a site-ului nostru web.

Referirile la „noi”, „noi”, „al nostru” se referă la Mandala Travel și la „tu” și „al tau / al vostru” sunt pentru tine, utilizatorul site-ului web.

Informații despre noi

Suntem o companie SRL neplatitoare de TVA inregistrata in Giurgiu, judetul Giurgiu cu condul Unic de inregistrare 40621414, adresa noastra fiind Bd. Bucuresti, bl. 66 / 1D, Ap. 52. Cel mai sigur mod de a ne contacta este la adresa de email: sayhello@mandala-journeys.ro.

Utilizarea de către dumneavoastră a site-ului

Puteți utiliza site-ul nostru web numai în scopuri legale.  Nu aveți dreptul să utilizați site-ul nostru web în niciun fel ilegal sau fraudulos.

De asemenea, sunteți de acord să nu interferați, să deteriorați sau să perturbați nicio parte a site-ului nostru web, orice echipament sau rețea pe care este stocat site-ul nostru web; sau orice software utilizat în furnizarea site-ului nostru.

Sunteți responsabil de toate modalitățile prin care accesați site-ul nostru. Dacă stabilim că a avut loc o încălcare a acestor termeni, este posibil să luăm măsurile pe care le considerăm adecvate, inclusiv retragerea imediată, temporară sau permanentă a dreptului dumneavoastră de a utiliza Site-ul nostru web; acțiuni în justiție suplimentare împotriva dumneavoastră; și/sau divulgarea unor astfel de informații autorităților de aplicare a legii, după cum considerăm în mod rezonabil că este necesară.

Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu acești termeni de utilizare.  Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru web.

Contul și parola

Dacă alegeți sau vi se furnizează un cod de identificare a utilizatorului, o parolă sau orice altă informație ca parte a procedurilor noastre de securitate, trebuie să tratați aceste informații ca fiind confidențiale.  Nu trebuie să le dezvăluiți niciunei terțe părți.

Avem dreptul de a dezactiva orice cod de identificare a utilizatorului sau parolă, indiferent dacă este aleasă de dumneavoastră sau alocată de noi, în orice moment, dacă, în opinia noastră rezonabilă, nu ați respectat vreo prevedere a acestor termeni.

Dacă știți sau suspectați că oricine altcineva în afară de dumneavoastră cunoaște codul de identificare sau parola de utilizator, trebuie să ne anunțați imediat prin e-mail la sayhello@mandala-journeys.ro sau să sunați la numărul de telefon afisat pe website.

Drepturide proprietate intelectuală

Deținem sau acordăm toate drepturile de proprietate intelectuală pe site-ul nostru și în materialul publicat pe acesta.  Aceste lucrări sunt protejate de legile drepturilor de autor și tratatele din întreaga lume.  Toate aceste drepturi sunt rezervate. Vi se permite să imprimați copii și să descărcați extrase de pe site-ul nostru pentru uz personal, cu condiția să nu modificați copiile în nici un fel. Puteți atrage atenția altora asupra materialelor postate pe site-ul nostru. Nu trebuie să modificați hârtia sau copiile digitale ale materialelor pe care le-ați imprimat sau le-ați descărcat în niciun fel și nu trebuie să utilizați ilustrații, fotografii, secvențe video sau audio sau orice grafică separat de orice text însoțitor. Orice utilizare a extraselor de pe Site-ul web, alta decât în conformitate cu această clauză, în orice scop, este interzisă.

Statutul nostru (și al oricăror contribuitori identificați) ca autori sau conținut de pe site-ul nostru web trebuie să fie întotdeauna recunoscut.

Dacă încărcați orice material protejat prin drepturi de autor (inclusiv fotografii) pe site-ul nostru web, este responsabilitatea dumneavoastră să obțineți permisiunea proprietarului drepturilor de autor.

Conditiile generale de rezervare si achizitionare de servicii pe site-ul www.mandala-journeys.ro

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Daca cererea / rezervarea dvs. este conforma, va fi acceptata, si veti primi un e-mail de confirmare tranzactional din partea MANDALA Travel SRL. Contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice si documentele de calatorie va vor fi transmise de catre noi.

Toate serviciile turistice afisate pe site pot fi rezervate automat sau la cerere, in functie de disponibilitatea partenerilor nostri (hotelieri si / sau operatori transport persoane).

Termenii si conditiile partenerilor nostri ce vor furniza serviciile pe care le achizitionati (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site. Termenii partenerilor nostri pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. MANDALA Travel SRL nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

In momentul navigarii dvs. pe Site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu MANDALA Travel SRL pentru detalii complete.

Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor/partener. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs. de a informa in scris sau telefonic MANDALA Travel SRL despre intentiile dvs.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

MANDALA Travel SRL sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. MANDALA Travel SRL sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita la: anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), MANDALA Travel SRL isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

Site-ul nostru se schimbă în mod regulat

Scopul principal al site-ului nostru este de a oferi informații și facilități de rezervare pentru destinații de călătorie și produse și servicii asociate. Este posibil să ne actualizăm site-ul web din când în când și să modificăm conținutul în orice moment. Oricare dintre materialele de pe site-ul nostru poate fi de actualitate la un moment dat, dar nu avem obligația de a actualiza acel material. Nu garantăm că site-ul nostru web va fi disponibil 24/7 sau că orice conținut de pe acesta nu va fi lipsit de erori sau omisiuni. Ne rezervăm dreptul de a ne retrage sau modifica site-ul web sau părți ale acestuia fără notificare prealabilă.

Răspunderea noastră

Sugestiile, informațiile, opiniile și sfaturile conținute pe site-ul nostru web sunt furnizate fără nicio garanție, condiții sau garanții cu privire la acuratețea și informațiile generale numai cu excepția cazului în care se aplică Termenii și condițiile de rezervare. Orice opinii transmise de utilizatorii site-ului nostru nu reflectă și opiniile noastre. Toate pachetele de călătorie și produsele asociate sunt oferite în funcție de disponibilitate.

În măsura permisă de lege, excludem în mod expres:

– toate conditiile, garantiile, declaratiile si alti termeni care altfel ar putea fi impliciti prin statut, drept comun sau legea echitatei;- orice raspundere pentru orice pretenție, pierdere, cerere sau daune de orice fel (indiferent dacă astfel de pretenții, pierderi, cereri sau daune au fost previzibile, cunoscute sau în alt mod) care decurg din sau în legătură cu utilizarea Site-ului nostru sau a informațiilor , conținut sau materiale incluse pe acest site web și orice comunicare trimisă de noi sau orice comunicare trimisă de dumneavoastră prin intermediul internetului.

Nimic din acești Termeni nu exclude sau limitează răspunderea noastră pentru moartea sau vătămarea corporală cauzată de neglijența noastră (sau cea a angajaților, agenților sau directorilor noștri); fraudă sau denaturare frauduloasă; sau orice răspundere care nu poate fi limitată sau exclusă prin lege.

Dacă sunteți utilizator de afaceri, nu vom fi răspunzători față de dumneavoastră pentru nicio pierdere de profit, vânzări, afaceri sau venituri, întreruperea activității, pierderea economiilor anticipate, pierderea oportunității de afaceri, fondul comercial sau reputația sau orice pierdere sau daună indirectă sau subsecventă.

Dacă sunteți un utilizator de consum, vă rugăm să rețineți că oferim site-ul nostru web numai pentru uz casnic și privat. Sunteți de acord să nu utilizați Site-ul nostru web în scopuri comerciale sau de afaceri și nu avem nicio răspundere față de dumneavoastră pentru nicio pierdere de profit, pierdere de afaceri, întrerupere a activității sau pierderea oportunității de afaceri.

Nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere sau deteriorare cauzată de un virus, de un atac distribuit de refuz de serviciu sau de alte materiale dăunătoare din punct de vedere tehnologic care vă pot infecta echipamentele de computer, programele de calculator, datele sau alte materiale proprietare din cauza utilizării site-ului nostru web sau a descărcării oricărui conținut de pe acesta sau a oricărui site legat de acesta.

Revizuirile și contribuțiile dumneavoastră la Comunitatea noastră

Sunteți invitat să trimiteți recenzii și contribuții comunității noastre online. Dacă contribuiți cu conținut la Comunitatea noastră, sunteți de acord să ne acordați o licență neexclusivă, fără redevențe, pentru a publica și utiliza toate materialele dumneavoastră în orice mod, în orice moment pe site-ul nostru și în scopuri de marketing. Veți rămâne proprietarul drepturilor de autor în orice material prezentat. De asemenea, sunteți de acord să ne despăgubiți de orice pretenții și datorii (inclusiv taxe legale) care rezultă din contribuția dumneavoastră la site-ul nostru web. Dacă sunteți consumator, acest lucru înseamnă că veți fi responsabil pentru orice pierdere sau daună pe care o suferim ca urmare a încălcării acestor Termeni.

Orice conținut pe care îl încărcați pe site-ul nostru web va fi considerat neconfidențial și nebrevetat și avem dreptul de a utiliza, copia, distribui și dezvălui terților orice astfel de conținut în orice scop.  Avem dreptul de a dezvălui identitatea dumneavoastră oricărei terțe părți care pretinde că orice conținut postat sau încărcat pe Site-ul nostru constituie o încălcare a proprietății lor intelectuale sau a dreptului lor la confidențialitate.

Nu vom fi responsabili sau răspunzători față de nicio terță parte pentru conținutul sau acuratețea oricărui conținut postat de dumneavoastră sau de orice alt utilizator al site-ului nostru web.

Conectarea la site-ul nostru

Puteți face link către site-ul nostru web, cu condiția să faceți acest lucru într-un mod corect și legal și să nu ne deteriorați reputația sau să profitați de aceasta, dar nu trebuie să stabiliți un link într-un mod care sugerează orice formă de asociere, aprobare sau aprobare din partea noastră în cazul în care nu există. Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiunea de conectare fără notificare.

Link-uri de pe site-ul nostru

În cazul în care site-ul nostru web conține link-uri către alte site-uri și resurse online furnizate de terți, aceste linkuri sunt furnizate numai pentru informațiile și interesul dvs.  Nu avem nici un control asupra conținutului acestor site-uri sau resurse, și nu acceptăm responsabilitatea pentru ele sau pentru orice pierdere sau daune care pot apărea din utilizarea lor de către dumneavoastră.  Utilizarea de către dumneavoastră a site-urilor web și a resurselor terțe este pe propriul risc.

Modificări

Putem revizui acești Termeni în orice moment prin modificarea acestei pagini.  Ar trebui să verificați această pagină din când în când pentru a lua notă de orice modificări pe care le-am făcut, deoarece acestea sunt obligatorii pentru tine.  Utilizarea în continuare a site-ului nostru web va fi recunoașterea acordului dumneavoastră față de Termenii revizuiți.

Preocupările dumneavoastră

Dacă aveți orice preocupări cu privire la materialul care apare pe site-ul nostru sau doriți să utilizați conținutul de pe site-ul nostru, altele decât cele menționate mai sus, vă rugăm să contactați sayhello@mandala-journeys.ro  sau prin utilizarea oricăror metode detaliate pe pagina noastră de Contact.

 

Date personale

 • Ce informații colectăm: nume, prenume, numar telefon, adresa domiciliu, adresa de e-mail, serie si nr. carte de identitate, serie si nr. pasaport, CNP, IP, data nasterii, varsta copiilor, apartenenta la sindicate, locul de munca, numele companiei (dacă este aplicabil), numărul de înregistrare TVA (daca este cazul).
 • Cum utilizăm datele dvs.: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a ne a promova bunurile și serviciile noastre și în legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale.
 • Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terte: minimul necesar pentru a ne indeplini obligatiile contractuale pe care le avem fata de dvs. – furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, turistice, pentru funcționarea afacerii, pentru respectarea obligațiilor legale.
 • Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre utilizând tehnologia SSL, criptarea operatiunilor de plată pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar când este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea și/sau anonimizarea datelor personale.

Utilizatorii site-ului www.mandala-journeys.ro isi pot exercita drepturile prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor), respectiv:

 • dreptul de a accesa datele și a primi informații despre utilizarea acestora;
 • dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor (dreptul la rectificare);
 • dreptul de a cere ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);
 • dreptul de a restricționa utilizarea datelor;
 • dreptul de a primi datele într-un format portabil;
 • dreptul de a se opune prelucrarii datelor;
 • dreptul de a-si retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor;
 • dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere.

prin transmiterea unei cereri catre adresa de e-mail: sayhello@mandala-journeys.ro

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre MANDALA TRAVEL SRL, puteti accesa site-ul www.mandala-journeys.ro sectiunea Politica de confidentialitate.

Copyright 2020 MANDALA JOURNEYS | By InMotion Media.
Mandala Journeys