Familie

Îi inspirăm pe copiii noștri să exploreze lumea și să își lărgească orizonturile.

Familie

Aventuri în familie pentru a inspira generația următoare

Să călătorești cu familia este una dintre cele mai mari bucurii. Vă oferă ocazia să petreceți timp cu copiii departe de rutina zilnică, să împărtășiți cu ei experiențe, oameni și locuri noi.

La Mandala Journeys înțelegem cât de prețios este timpul petrecut în familie. Am conceput vacanțele de familie ca un amestec echilibrat între explorare, educație, timp liber și relaxare. Ca părinți, înțelegem că o vacanță pentru întreaga familie trebuie să conțină câte ceva pentru fiecare, oferind copiilor activități interesante și părinților posibilitatea de a se odihni și relaxa.

De la călărit, drumeții, ciclism, tiroliană și cățărare până la înălțat de zmee în Nepal, sau plimbări în junglă pentru a admira păsări și animale sălbatice.

 • Fiecare aventură a fost creată atent, orientată spre joc și învățare;
 • Grad de dificultate adaptat familiilor cu copii;
 • Momente de relaxare pentru părinți;
 • Raport calitate/preț – tarife reduse cu până la 25% pentru copiii cu vârsta de până la 10 ani

Ne dorim ca generațiile următoare să învețe să se bucure și să exploreze lumea într-un mod plăcut și responsabil.

8-10 ore
de la 200 lei/pers
6-7 ore
de la 140 lei/pers
Tur pietonal – Brașovul vechi – tur extins

Turul clasic de vizitare a Brașovului

4-5 ore
de la 110 lei/pers
Tur pietonal – Brașovul dintr-o privire

Turul clasic de vizitare a Brașovului

2 ore
de la 80 lei / pers

Ai nevoie de o ofertă pentru grupul tău?

Dacă ești aici, înseamnă că dorești să pornești o călătorie împreună cu noi. Ne-ar plăcea să te cunoaștem mai bine și să îți oferim cea mai grozavă aventură pentru tine.

  Prin utilizarea acestui formular, ești de acord cu prelucrarea și stocarea datelor personale furnizate. Pentru a afla mai multe detalii, te rugăm să citești Politica de Confidențialitate.

  Destinații

  ROMÂNIA
  ROMÂNIA

  Deschide-ți mintea și sufletul către o parte din ceea ce suntem noi toți cei care locuim pe aceste meleaguri. Redescoperă România sufletului tău!

  Nepal
  Nepal

  Nepalul nu este doar despre cel mai înalt munte din lume. Este mai ales despre oameni, despre diversitatea culturilor și religiilor, despre amestecul amețitor de culori, arome și linii melodice. Nepalul este în primul rând despre călătoria fiecăruia către divinul din interior.

  India
  India

  Descoperă India în călătorii inițiatice care te scot de pe cărările bătute și te poartă adânc în diversitatea și multiculturalitatea care i-au oferit acestei destinații numele binemeritat de INCREDIBLE INDIA!.

  Georgia
  Georgia

  Situată la intersecția dintre Orient și Occident, Georgia este o țară a contrastelor. Comercianții care au urmat de secole Drumul Mătăsii pe la poalele munților Caucaz și-au lăsat amprenta pe aceste meleaguri iar moștenirea lor se vede la tot pasul în fascinanta cultură și în monumentele antice pe care te invităm să le descoperi!

  Copyright 2020 MANDALA JOURNEYS | By InMotion Media.
  Mandala Journeys