Brașov și împrejurimile

”Trebuie să mărturisesc de la început afectivitatea pentru marea familie a Munţilor braşoveni, braţ deschis din trupul uriaş al Carpaţilor, ei înşişi cu bunici, părinţi, copii şi nepoţi în acest arc Bîrsan, prin care săgeată treaz şi mereu de pază, spre negurile de totdeauna, soarele tuturor vîrstelor. Sub acest soare şi sub îmbrăţişarea acestor munţi mi-am săltat dragostea de verde şi înalt, de albastru şi alb, crescînd odată cu anotimpurile acestor munţi şi albind înaintea lor.” (P. Salcudeanu - Muntii Judetului Brasov 1979)

Brașov și împrejurimile

Încă din secolul al XIX-lea Brașovul a devenit o mare atracție pentru pasionați de natură și de explorare. Autoritățile orașului au început amenajarea turistică și de promenadă a Muntelui Tâmpa, s-au săpat și îngrijit potecile înspre Poiana Brașov și Masivul Postăvaru. Cu o tradiție de peste un secol în drumeții, schi și activități de vară, Brașovul oferă pasionaților o varietate de reliefuri și de zone care mai decare mai spectaculoase. Munții înconjurători ai Țării Bârsei oferă drumeții pe toate palierele de dificultate, explorări cu bicicleta pe trasee grele sau ușoare, lungi, scurte, sau cu pauze și mai lungi.

Kronstdat, orașul vechi, rămâne atracția Țării Bârsei. Vă invităm să verificați tururile noastre pietonale, mai scurte sau mai lungi. Împreună cu unul dintre ghizii noștri pasionați, locuitori ai urbei, puteți descoperi un Brașov pe care credeați că-l cunoașteți. Lăsați-vă surprinși!

Organizăm excursii cu bicicleta sau drumeții montane. Grupurile sunt de la 1 persoană până la maxim 8 însoțit de un ghid montan acreditat și pasionat.

Excursii în zona Brașovului

Explorarea dealurilor Holbavului

Circuit panoramic al superbei zone a Holbavului și a comunităților care trăiesc aici. Gospodării tradiționale, pășuni, păduri, turme de oi și cirezi de vaci întregesc viața rurală care se desfășoară

1 zi
de la 140 lei
Din poartă’n poartă prin Brașov

PRIMELE TURURI AUDIO LA PURTĂTOR. Un ghid cât se poate mai cuprinzător și ușor de folosit pe propriul telefon.

acces oricând
de la 49 ron
Poiana Grindului
În jurul Pietrei Craiului pe bicicletă

Două zile pline de mișcare prin sălbăticia plaiurilor de la poalele Reginei de Calcar.

2 zile
Copyright 2020 MANDALA JOURNEYS | By InMotion Media.
Mandala Journeys