Croite pentru tine

Concepem o vacanță personalizată doar pentru tine si cei dragi ție. CĂLĂTOREȘTE UNDE SIMȚI!

Croite pentru tine

Personalizabil de la A la Vacanță!

Ai fost vreodată într-o vacanță organizată și ți-ai dorit să faci un ocol, sau să mai stai o vreme într-un loc care te-a vrăjit?

Ai găsit în oferta noastră un program care îți surâde dar ai vrea să îi adaugi o notă personală?

Sau vrei ceva complet diferit?

Pentru că este vacanța ta, ai posibilitatea să alegi exact ce îți dorești să se întâmple.

Pentru tine, prietenii, familia sau compania ta, vom adapta orice itinerariu deja disponibil sau vom crea un program complet nou care să întrunească toate dorințele și nevoile voastre.

Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de zboruri, de cazări și nopți suplimentare, de transportul local și de transferuri precum și de rezervări la spectacole, restaurante, evenimente și experiențe inedite. Tu alegi ce ți se potrivește iar noi te vom ajuta cu consultanță, logistică, buget și cu tot ce înseamnă managementul unei vacanțe reușite.

Mai mult, în anumite condiții îți vei putea personaliza vacanța chiar în timp ce aceasta este în desfășurare. Sună bine nu? Normal, este vacanța ta!

Beneficiile unui tur personalizat?

 • Călătorești cu cine dorești

Fie că vrei să bifezi un loc anume, să sărbătorești o zi de naștere sau să ieși cu colegii? O excursie personalizată este cel mai bun mod de a te asigura că vei obține exact ceea ce îți dorești. Și nimic mai puțin!

 • Flexibilitatea este cuvântul cheie

Data de plecare, destinația, activitățile, și ritmul sunt impuse de voi.

Vrei să adaugi zile suplimentare, să stai într-un hotel de lux sau să ieși de pe ”calea bătută”, să vizitezi un muzeu special? Vrei să adaptezi o activitate și să o faci mai solicitantă sau mai relaxantă?

E călătoria și experiența ta, iar noi vom face tot ce știm mai bine, ca ea să fie așa cum îți dorești.

 • Expertiză / consultanță, planificare și buget

Vacanțele personalizate sunt create de echipa Mandala Journeys și, acolo unde se dorește, escortate de ghizi locali experți. Asta te ajută să vezi locuri pe care nu le-ai putea descoperi singur, permițând în același timp libertatea de a explora independent sau de a schimba o experiență cu alta.

Nu știi încă exact ce vrei? Punând întrebările relevante, putem crea o vacanță care ți se potrivește perfect, indiferent de nevoile sau bugetul tău. Scrie-ne sau sună-ne să ne împărtășești dorințele tale. Îți vom face recomandări, îți vom spune ce funcționează și ce nu, și te vom ajuta să decizi cum vrei să decurgă, cum trebuie să arate și cum anume să se simtă călătoria ta.

Iei legătura cu noi și împreună croim vacanța visurilor tale!

Ai nevoie de o ofertă pentru grupul tău?

Dacă ești aici, înseamnă că dorești să pornești o călătorie împreună cu noi. Ne-ar plăcea să te cunoaștem mai bine și să îți oferim cea mai grozavă aventură pentru tine.

  Prin utilizarea acestui formular, ești de acord cu prelucrarea și stocarea datelor personale furnizate. Pentru a afla mai multe detalii, te rugăm să citești Politica de Confidențialitate.

  Destinații

  ROMÂNIA
  ROMÂNIA

  Deschide-ți mintea și sufletul către o parte din ceea ce suntem noi toți cei care locuim pe aceste meleaguri. Redescoperă România sufletului tău!

  Nepal
  Nepal

  Nepalul nu este doar despre cel mai înalt munte din lume. Este mai ales despre oameni, despre diversitatea culturilor și religiilor, despre amestecul amețitor de culori, arome și linii melodice. Nepalul este în primul rând despre călătoria fiecăruia către divinul din interior.

  India
  India

  Descoperă India în călătorii inițiatice care te scot de pe cărările bătute și te poartă adânc în diversitatea și multiculturalitatea care i-au oferit acestei destinații numele binemeritat de INCREDIBLE INDIA!.

  Copyright 2020 MANDALA JOURNEYS | By InMotion Media.
  Mandala Journeys