Premium

Călătoriile în grupuri mici îți dau acces la cunoașterea secretelor unei destinații.

Premium

Vacanta de aventura Premium

Toate călătoriile noastre sunt atent create pentru a prezenta tot ceare mai bun de oferit o destinație. De la cazările alese pe sprânceană oferind confort sporit, individualitate și valoare. Vei sta în pensiuni și hoteluri deținute de localnici, de ce nu pe o barca plutitoare pe canalele Keralei în India, sau o casuță de lux în copac.

Dacă preferi să descoperi lumea dis-de-dimineață ridicându-te din puf, chiar dacă asta ar fi pe un râu sau într-un palat monument din nordul Indiei, aruncă un ochi pe excursiile noastre premium.

Din experiență îți recomandăm să nu supradimensionezi călătoria. E vorba de spiritul care te face să te scoli și să faci primul pas spre explorarea lumii. Nu printr-o fereastră de autocar sau cu 40 de străini cu căștile în urechi, nici cu un majordom personal sau un mic dejun cu un bufet enorm  în care să te pierzi – mai degrabă în ritmul tău, intim, autentic, memorabil.

La Mandala călătoriile înseamnă să îmbrățișăm spiritul aventurii printr-o călătorie culturală mai captivantă. Cazare testată personal, grupuri mici, ghizi locali rafinați prin meseria lor, surprize adăugate și un ritm care vi se potrivește. Premium înseamnă o experiență excepțională, dar niciodată una artificială.

Atunci când ne alegem partenerii de cazare, căutăm lucrurile cheie: o baie privată, aer condiționat sau un șemineu, și o locație centrală, convenabilă. Călătoria în grupuri mai mici vine cu câteva avantaje, iar cazarea este una dintre ele. Cu doar 7 (în medie) alte persoane în tur, putem sta de multe ori în hoteluri locale mai mici – de multe ori mai autentice purtând caracterul propietarului. În orașele mai mari, vom  folosi hoteluri de calitate în locații centrale. Totul este  astfel încât să puteți petrece mai puțin timp cu naveta și mai mult timp pentru explorare.

Includem:

 • Toate intrările la obiectivele incluse în program, astfel încât să puteți petrece mai mult timp bucurându-se de obiectivele turistice și mai puțin timp la cozi la intrare,
 • Toate transferurile și transportul dintr-un loc în altul,
 • Un lider de grup foarte experimentat pentru a vă conduce prin locurile alese și care vă poate oferi cele mai bune explicații despre cultura, obiceiurile, interacțiunile și, de ce nu, negocierile anumitor situații,
 • Gratuitate pentru serviciile primite ca parte a pachetului de turism,
 • Toate mesele de peste zi,
 • Ghid suplimentar în anumite locuri și porteri / hamali dacă este cazul pentru a vă face călătoria mai agreabilă,
 • Suport telefonic de urgență 24 de ore din partea echipelor noastre locale.

Călătoriile în grupuri mici îți dau acces la cunoașterea secretelor unei destinații.

Premium

Ai nevoie de o ofertă pentru grupul tău?

Dacă ești aici, înseamnă că dorești să pornești o călătorie împreună cu noi. Ne-ar plăcea să te cunoaștem mai bine și să îți oferim cea mai grozavă aventură pentru tine.

  Prin utilizarea acestui formular, ești de acord cu prelucrarea și stocarea datelor personale furnizate. Pentru a afla mai multe detalii, te rugăm să citești Politica de Confidențialitate.

  Destinații

  ROMÂNIA
  ROMÂNIA

  Deschide-ți mintea și sufletul către o parte din ceea ce suntem noi toți cei care locuim pe aceste meleaguri. Redescoperă România sufletului tău!

  Nepal
  Nepal

  Nepalul nu este doar despre cel mai înalt munte din lume. Este mai ales despre oameni, despre diversitatea culturilor și religiilor, despre amestecul amețitor de culori, arome și linii melodice. Nepalul este în primul rând despre călătoria fiecăruia către divinul din interior.

  India
  India

  Descoperă India în călătorii inițiatice care te scot de pe cărările bătute și te poartă adânc în diversitatea și multiculturalitatea care i-au oferit acestei destinații numele binemeritat de INCREDIBLE INDIA!.

  Copyright 2020 MANDALA JOURNEYS | By InMotion Media.
  Mandala Journeys