Mandala Journeys s-a născut din visele și experiențele noastre prin locuri și culturi care ne-au fascinat și care ne-au îmbogățit ca oameni.

Acestea au fost incursiunile care ne-au scos de cele mai multe ori în afara zonei noastre de confort. Experiențele care au scris, pe nesimțite, povestea călătoriei noastre interioare ca experiențe inițiatice în procesul devenirii. Trebuie să recunoaștem că fiecare experiență de călătorie ne schimbă și ne modelează mințile și sufletele. Călătoriile schimbă definitiv percepția pe care o aveam anterior despre lume și despre noi înșine. Ele contribuie la a ne transforma în oameni noi, pe care nu îi intuiam înainte. Fiecare are propriile experiențe declanșatoare: o aventură neașteptată, cunoașterea unei familii de localnici sau o piațetă aglomerată și colorată, viermuind de oameni, zgomote și mirosuri.

Astfel definim noi experiențele pe care le propunem călătorului din voi – ca pe un proces asumat de devenire.

Pentru noi este vorba despre descoperirea autentică a unor culturi noi și despre redescoperirea celor pe care credeam că le cunoaștem deja. Este despre locații naturale uimitoare, munți, junglă, deșerturi, oameni și țări. Facem asta pentru a ne înțelege mai bine pe noi înșine și pentru a învăța cum să trăim în armonie cu Mama Pământ și cu tot ce respiră pe și prin ea.

Ne punem în joc toată pasiunea și experiența câștigată pe tot cuprinsul globului pentru a îi îndruma pe cei dornici să exploreze necunoscutul, și organizăm incursiuni care să îți deschidă mintea și sufletul, astfel încât tu să CĂLĂTOREȘTI ACOLO UNDE SIMȚI.

Din poartă’n poartă prin Brașov

Mergând prin Brașov te-ai întrebat vreodată cum s-a născut Cetatea Kronstadt, micul burg german cu case strâns lipite, umbrite de acoperișuri adăpostite parcă la umbra Bisericii Negre? Prin câte a trecut și cui au aparținut clădirile de referință din oraș? Arhitectura veche a clădirilor de toate stilurile, cu fațadele maiestuoase și ornamentate, case mari cu porți ferecate, ce nu permit priviri indiscrete în interiorul curților misterioase, îți trezesc curiozitatea pentru cei care au locuit odată aici?

Descoperă Brașovul, poveștile care i-au marcat locuitorii și legendele care i-au clădit renumele, în cel mai complet ghid audio, îmbogățit cu descrieri text și imagini grafice.
Împreună, vom descoperi la pas istoria fascinantă a unuia dintre cele mai bine conservate orașe medievale din Sud-Estul Europei

Destinații

ROMÂNIA
ROMÂNIA

Deschide-ți mintea și sufletul către o parte din ceea ce suntem noi toți cei care locuim pe aceste meleaguri. Redescoperă România sufletului tău!

Nepal
Nepal

Nepalul nu este doar despre cel mai înalt munte din lume. Este mai ales despre oameni, despre diversitatea culturilor și religiilor, despre amestecul amețitor de culori, arome și linii melodice. Nepalul este în primul rând despre călătoria fiecăruia către divinul din interior.

Activitati

Trekking
Trekking

Mersul pe jos este uneori singura cale de a vedea locurile la care visezi. Hai cu noi să îți arătăm lumea la pas!

Cultural
Cultural

Tururi ghidate cu dată fixă, ghizi pricepuți și grupuri mici - pentru a te bucura de vacanța ta într-un mod relaxant.

Mandala Travel - agentie de turism online eco friendly

Proiect cofinantat prin FONDUL SOCIAL EUROPEAN, Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020

Cum călătorești

Ghidaj propriu
Călătorește acolo unde simți, exact așa cum ți se potrivește și spune-ne și nouă ce ai descoperit!
Familie
Îi inspirăm pe copiii noștri să exploreze lumea și să își lărgească orizonturile.
Grupuri ghidate
Vrem ca pasiunea noastră să se transmită în cea mai frumoasă vacanța a ta! De aceea avem grijă să fim mai buni decât te aștepți, și să trecem granițele itinerariului pe care l-ai achiziționat de fiecare dată.
Copyright 2020 MANDALA JOURNEYS | By InMotion Media.
Mandala Journeys