Despre noi

Noi suntem Mandala Journeys

Mandala Journeys s-a născut din visele și experiențele noastre prin locuri și culturi care ne-au fascinat și care ne-au îmbogățit ca oameni.

Acestea au fost incursiunile care ne-au scos de cele mai multe ori în afara zonei noastre de confort. Experiențele care au scris, pe nesimțite, povestea călătoriei noastre interioare ca experiențe inițiatice în procesul devenirii.

Trebuie să recunoaștem că fiecare experiență de călătorie ne schimbă și ne modelează mințile și sufletele. Călătoriile schimbă definitiv percepția pe care o aveam anterior despre lume și despre noi înșine. Ele contribuie la a ne transforma în oameni noi, pe care nu îi intuiam înainte. Fiecare are propriile experiențe declanșatoare: o aventură neașteptată, cunoașterea unei familii de localnici sau o piațetă aglomerată și colorată, viermuind de oameni, zgomote și mirosuri. Astfel definim noi experiențele pe care le propunem călătorului din voi – ca pe un proces asumat de devenire.

Pentru noi este vorba despre descoperirea autentică a unor culturi noi și despre redescoperirea celor pe care credeam că le cunoaștem deja. Este despre locații naturale uimitoare, munți, junglă, deșerturi, oameni și țări. Facem asta pentru a ne înțelege mai bine pe noi înșine și pentru a învăța cum să trăim în armonie cu Mama Pământ și cu tot ce respiră pe și prin ea.

Ne punem în joc toată pasiunea și experiența câștigată pe tot cuprinsul globului pentru a îi îndruma pe cei dornici să exploreze necunoscutul, și organizăm incursiuni care să îți deschidă mintea și sufletul, astfel încât tu să CĂLĂTOREȘTI ACOLO UNDE SIMȚI.

Experiența noastră

Noi suntem Andra și Tudor.

După un an în care am locuit în Nepal și am ajuns să îndrăgim cultura hindusă pe care astăzi o numim un al doilea acasă, am continuat prin a ne exercita profesia de ghizi turistici. Ne-am bucurat de tururi în România, în orașe sau pe munți, cu autocarul sau pe bicicletă și oriunde în lume ni s-a oferit ocazia, dar mai ales în iubitul nostru Nepal și în vecina ei soră mai mare India.

Am avut ocazia să ghidăm grupuri de la 5 la 51 de persoane și suntem recunoscători că am putut să vedem diferențele.

Cu timpul, dezvoltând o conștientizare asupra acelor elemente care fac o excursie reușită dar și a amprentei pe care turismul de masă o are asupra comunităților vizitate, am realizat că poți obține experiențe turistice mai autentice atunci când călătorești responsabil, în grupuri mici, accesând valori și principii centrate pe individ și pe mediu.

Un turism care să aibă în centru atât nevoile călătorului cât și nevoile comunității sau mediului vizitat. Dorim ca fiecare călător în parte să se simtă valorizat, să poată profita la maximum de expertiza și ajutorul ghizilor sau a personalului de suport, să aibă acces în locații și la experiențe de care nu ar avea parte alături de un autocar cu alți 50 de călători. În același timp, călătoriile și experiențele premium oferă valoare comunităților vizitate, un tratament corect localnicilor și o atenție sporită protejării mediului înconjurător și sustenabilității.

Aceasta este viziunea noastră și pentru îndeplinirea ei am înființat împreună Mandala Journeys.

Copyright 2020 MANDALA JOURNEYS | By InMotion Media.
Mandala Journeys