Destinatii

Explorează și îmbogățește-te!

Destinatii

Doar explorând necunoscutul te cunoști pe tine, iar ceilalți stau uimiți și-ți ascultă poveștile

Știm că pentru fiecare dintre noi este un sentiment unic, de libertate atunci când descoperim o țară nouă, o cultură cu care rezonăm sau peisaje care ne taie răsuflarea.

Pentru noi totul a început în Nepal, un loc care cu timpul ne-a devenit ca o a doua casă și o cultură în care am ajuns să ne simțim de-ai locului. Pe lângă locurile turistice, aglomerate și foarte populare am început să ne deschidem orizontul spre zone mai greu accesibile unde întâlnești mai mult localnici și unde posibilitățile de explorare sunt mai autentice și mai puțin comerciale.

De aceea, toate destinațiile și experiențele pe care vi le propunem sunt testate și verificate până la cel mai mic detaliu, de la dormit în șura unor țărani din regiunea sub-Himalayană până la hotelurile de 5 stele din Mumbai, de la traseele de mountain-biking din Nepal la mesele tradiționale din cramele localnicilor Georgieni. Ca să nu mai vorbim despre experiențele autentice mai puțin cunoscute din țara noastră – adevărate muzee în aer liber încă funcționale: vâltori unde oamenii zonei încă își aduc covoarele sau păturile de lână la spălat în ”mașinile de spălat naturale”, mori de apă funcționale, batrâne de peste un secol ale căror pietre încă macină grăunțele, ateliere de încondeiat ouă, ateliere în care meșteri bătrâni încă mai fac cojoace ca în vremurile de demult, și câte și mai câte.

Alimentate de spiritul oamenilor și de permanența lor în acele locuri, toate acestea dau o nouă față României noastre. Locuri descoperite la pas, sau cu bicicleta, pauze binemeritate cu bucate traditionale servite în gospodăriile oamenilor primitori și seri liniștite sau exuberante în jurul focului, alături de o licoare locală.

Explorarea dealurilor Holbavului

Circuit panoramic al superbei zone a Holbavului și a comunităților care trăiesc aici. Gospodării tradiționale, pășuni, păduri, turme de oi și cirezi de vaci întregesc viața rurală care se desfășoară

1 zi
de la 140 lei
Copyright 2020 MANDALA JOURNEYS | By InMotion Media.
Mandala Journeys