Georgia

Un tărâm parcă rupt din istorie.

Georgia

Explorează Georgia

Situată la intersecția dintre Orient și Occident, Georgia este o țară a contrastelor. Comercianții care au urmat de secole Drumul Mătăsii pe la poalele munților Caucaz și-au lăsat amprenta pe aceste meleaguri iar moștenirea lor se vede la tot pasul în fascinanta cultură și în monumentele antice.

Deși o țară mica, sunt atât de multe de văzut și de experimentat în Georgia, încât nu ai putea cuprinde densitatea de monumente incluse în Patrimoniul Unesco sau orizonturile peste crestele zimțate ale Munților Caucaz. Din adâncurile cheilor adânc săpate de râuri vijelioase, pe plaiuri unde oierii sunt la ei acasă, la drumuri suspendate pe coastele munților și până la altitudini amețitoare, Georgia este surprinzătoare. Aceasta este țara unde se produce vin de aproape 10.000 de ani, unde poți găsi biserici din piatră, vechi de secole, pe cele mai înalte piscuri dar și țara în care s-a născut Stalin.

Prin excursiile noastre în Georgia îți oferim o serie de experiențe unice și variate, în cadrul cărora ai șansa să explorezi fascinanta capitală Tbilisi, vechiul port Batumi, Kutaisi, regiunea viticola Kakheti precum și zone izolate din Munții Caucaz precum Tusheti.

Excursii Georgia

Copyright 2020 MANDALA JOURNEYS | By InMotion Media.
Mandala Journeys