Retreat&Meditation

Poate ați încercat meditația acasă și căutați o modalitate de a vă aprofunda practica.

Retreat&Meditation

Meditație / Yoga / Dezvoltare personală / Spiritualitate / Practici rituale străvechi din diferite culturi ale lumii

Ai visat vreodată să intri în contact cu sinele tău autentic? Vrei să îmblânzești mintea cu fluxul său continuu de gânduri sau să petreci timp într-o contemplare liniștită? Vrei să încerci Yoga tradițională dar cu greu găsești în România clase de yoga autentice? Te-ai dedicat de ceva vreme acestei aventuri de auto-explorare și vrei să încerci noi experiențe?

În orice caz, o călătorie dedicată descoperirii sinelui este răspunsul perfect pentru cei ce vor să călătorească în interior.

Există niveluri diferite de experiență pentru fiecare:

  • ești nou în ale meditației / yoga / dezvoltare personală și spiritualitate, dar ești dornic să înveți ca parte a unei călătorii de wellness sau a explorării unei țări și culturi care te fascinează;
  • ai încercat sau chiar practici acasă tehnici de meditație, yoga sau alt sistem de cunoaștere și dezvoltare, și cauți o modalitate de a aprofunda această practică;
  • ai mai fost în reatreat-uri, ashramuri, sau chiar în tabere pentru adulți și vrei să îți continui drumul pe această cale.

Indiferent de nivelul de cunoaștere sau de tehnicile practicate, există o experiență de auto-descoperire potrivită pentru tine.

Meditația este o practică spirituală străveche care implică reflecție, liniștire și disciplină mentală. De la ashram-urile din Nepal și până la cele din India, întorcându-ne la taberele de yoga și meditație din munții Carpați, lumea este plină de locuri frumoase în care poți călători pentru a îți îmblânzi mintea și a îți regăsi sinele autentic. Îți propunem doar locații testate unde știm că vei avea parte de siguranța și confortul necesare.

În această perioadă, care ne-a pus la încercare pe mulți dintre noi, am suspendat tururile în India și Nepal. Ce putem să vă spunem sigur, este că nu vom renunța la ele și vă vom anunța când simțim că a venit momentul.

Retreat și meditație

Copyright 2020 MANDALA JOURNEYS | By InMotion Media.
Mandala Journeys