Grupuri ghidate

Vrem ca pasiunea noastră să se transmită în cea mai frumoasă vacanța a ta! De aceea avem grijă să fim mai buni decât te aștepți, și să trecem granițele itinerariului pe care l-ai achiziționat de fiecare dată.

Grupuri ghidate

Excursii ghidate în grupuri mici de la 5 la maxim 15 participanți.

Incursiunile noastre urbane sau rurale sunt gândite cu respect pentru mediu și cu atenție la nevoile unice ale fiecărui călător.

Grupurile mici ne permit să:

 • protejăm comunitățile locale pe care le vizităm de efectele negative ale turismului în masa;
 • avem parte de interacțiune autentică și relaționare cu călători ce împărtășesc aceleași interese;
 • ai mai multe oportunități de interacțiune cu localnicii și cu mediul cultural pe care îl vizitezi;
 • ne permite să îți oferim o experiență premium cu surprize și elemente customizabile.

 

Alături de ghizii noștri locali vei obține o perspectivă unică asupra țării și culturii vizitate, asupra vieții și obiceiurilor localnicilor.

Ei vor avea grijă să îți împărtășească toate poveștile din spatele obiectivelor vizitate și se vor ocupa de cele mai mici detalii ale experienței tale ca întreg: cazări, mese, intrări la muzee sau parcuri naturale, rezervări la diferite evenimente sau experiențe inedite, astfel încât tu să te relaxezi și să te bucuri pe deplin de vacanță.

Grupuri ghidate

Explorarea dealurilor Holbavului

Circuit panoramic al superbei zone a Holbavului și a comunităților care trăiesc aici. Gospodării tradiționale, pășuni, păduri, turme de oi și cirezi de vaci întregesc viața rurală care se desfășoară

1 zi
de la 140 lei

Ai nevoie de o ofertă pentru grupul tău?

Dacă ești aici, înseamnă că dorești să pornești o călătorie împreună cu noi. Ne-ar plăcea să te cunoaștem mai bine și să îți oferim cea mai grozavă aventură pentru tine.

  Prin utilizarea acestui formular, ești de acord cu prelucrarea și stocarea datelor personale furnizate. Pentru a afla mai multe detalii, te rugăm să citești Politica de Confidențialitate.

  Destinații

  ROMÂNIA
  ROMÂNIA

  Deschide-ți mintea și sufletul către o parte din ceea ce suntem noi toți cei care locuim pe aceste meleaguri. Redescoperă România sufletului tău!

  Nepal
  Nepal

  Nepalul nu este doar despre cel mai înalt munte din lume. Este mai ales despre oameni, despre diversitatea culturilor și religiilor, despre amestecul amețitor de culori, arome și linii melodice. Nepalul este în primul rând despre călătoria fiecăruia către divinul din interior.

  India
  India

  Descoperă India în călătorii inițiatice care te scot de pe cărările bătute și te poartă adânc în diversitatea și multiculturalitatea care i-au oferit acestei destinații numele binemeritat de INCREDIBLE INDIA!.

  Copyright 2020 MANDALA JOURNEYS | By InMotion Media.
  Mandala Journeys