Romania

Călătoriile în grupuri mici îți dau acces la cunoașterea secretelor unei destinații. Foto: Erik Zoellner

Romania

Toate călătoriile noastre sunt atent create pentru a prezenta tot ce are mai bun de oferit o destinație. De la cazările alese pe sprânceană oferind confort sporit, individualitate și valoare. Vei sta în pensiuni și hoteluri de lux deținute de localnici.

Turismul premium în România este destul de slab reprezentat, am zice, în zonele rurale. Totuși, în ultimii ani, câțiva antreprenori pasionați au reușit să redea farmecul unor locuri frecventate odinioară de oameni cu dare de mână care iaubeau confortul și serviciile de înaltă calitate.

Din experiență îți recomandăm să nu supradimensionezi călătoria. E vorba de spiritul care te face să te scoli și să faci primul pas spre explorarea lumii. Nu printr-o fereastră de autocar sau cu 40 de străini cu căștile în urechi, nici cu un majordom personal sau un mic dejun cu un bufet enorm  în care să te pierzi – mai degrabă în ritmul tău, intim, autentic, memorabil.

La Mandala călătoriile înseamnă să îmbrățișăm spiritul aventurii printr-o călătorie culturală mai captivantă. Cazare testată personal, grupuri mici, ghizi locali rafinați prin meseria lor, surprize adăugate și un ritm care vi se potrivește. Premium înseamnă o experiență excepțională, dar niciodată una artificială.

Atunci când ne alegem partenerii de cazare, căutăm lucrurile cheie: o baie privată, aer condiționat sau un șemineu, și o locație centrală, convenabilă. Călătoria în grupuri mai mici vine cu câteva avantaje, iar cazarea este una dintre ele. Cu doar 7 (în medie) alte persoane în tur, putem sta de multe ori în hoteluri locale mai mici – de multe ori mai autentice purtând caracterul propietarului. În orașele mai mari, vom  folosi hoteluri de calitate în locații centrale. Totul este  astfel încât să puteți petrece mai puțin timp cu naveta și mai mult timp pentru explorare.

Includem:

  • Toate intrările la obiectivele incluse în program, astfel încât să puteți petrece mai mult timp bucurându-se de obiectivele turistice și mai puțin timp la cozi la intrare,
  • Toate transferurile și transportul dintr-un loc în altul,
  • Un lider de grup foarte experimentat pentru a vă conduce prin locurile alese și care vă poate oferi cele mai bune explicații despre cultura, obiceiurile, interacțiunile și, de ce nu, negocierile anumitor situații,
  • Gratuitate pentru serviciile primite ca parte a pachetului de turism (tipsurile sunt achitate de noi oriunde va fi cazul)
  • Toate mesele de peste zi,
  • Ghid suplimentar în anumite locuri,

Călătoriile în grupuri mici îți dau acces la cunoașterea secretelor unei destinații.

Excursii România

Copyright 2020 MANDALA JOURNEYS | By InMotion Media.
Mandala Journeys