Romania

Organizăm vacanțe unice în grupuri mici, de 5 până la 16 persoane. Foto: Tudor Georgescu

Romania

Vacanțe în grupuri ghidate

Organizăm vacanțe unice în grupuri mici, de 5 până la 16 persoane.

Preferăm să organizăm excursii ghidate în grupuri mici, atât pentru a proteja comunitățile locale pe care le vizităm de efectele negative ale turismului în masă, cât și pentru a vă oferi o experiență mai intimă și mai plăcută. Un număr mic de persoane înseamnă o mai bună dinamică a grupului, atenție sporită la nevoile fiecărui participant, și îți oferă mai multe oportunități de relaționare dincolo de superficial cu călători ce împărtășesc aceleași interese.

Alături de ghizii noștri locali vei obține o perspectivă unică asupra culturii vizitate, asupra vieții și obiceiurilor localnicilor.

Ei vor avea grijă să îți împărtășească toate poveștile din spatele obiectivelor vizitate și se vor ocupa de cele mai mici detalii ale experienței tale ca întreg: cazări, mese, intrări la muzee sau parcuri naturale, rezervări la diferite evenimente sau experiențe inedite, astfel încât tu să te relaxezi și să te bucuri pe deplin de vacanță.

Avem reputația, ca ghizi, de a trece granițele itinerariului propus pentru a ne asigura că pasiunea noastră se transmite în cea mai frumoasă vacanța a ta!

Excursii România

Explorarea dealurilor Holbavului

Circuit panoramic al superbei zone a Holbavului și a comunităților care trăiesc aici. Gospodării tradiționale, pășuni, păduri, turme de oi și cirezi de vaci întregesc viața rurală care se desfășoară

1 zi
de la 140 lei
Copyright 2020 MANDALA JOURNEYS | By InMotion Media.
Mandala Journeys