Cum călătorești

Cum călătorești

Modalitati de a călători cu Mandala Journeys

Suntem foarte buni în a conduce tururi și minivacanțe de aventură sau culturale în grupuri ghidate, iar ghizii noștri sunt aleși cu grijă pentru a vă ajuta să descoperiți natura reală a unei destinații. Fie ca vorbim de locuri și istoria lor sau de oameni și tradițiile lor. Dar la urma urmei vacanțele noastre sunt pentru toată lumea, indiferent de modul în care vreți să călătoriți. Avem o selecție de vacanțe auto-ghidate și, de asemena, oferim vacanțe sau tururi personalizate oferindu-va flexibiliatte totală. La fel cum nici două persoane nu sunt la fel, nici două excursii nu trebuie să fie la fel. Cu o lume atât de mare și de diversă pentru a explora și cu atât de multe lucrurid e luat în considerare, gama de moduri de a călători Mandala Journeys vă asigură că vacanța dumneavoastră este la fel de unică ca tine.atât de mult din lume pentru a explora și atât de multe lucruri să ia în considerare, gama de moduri de a călători cu Exodul va asigura că vacanța dumneavoastră este la fel de unic ca tine. Pentru noi fiecare călătorie este ceva personal.

În identificarea dreptul de stil de vacanță pentru tine, ia în considerare modul în care doriți să călătoriți, și cu cine. Într-un grup de călători cu aceleași idei, independent, sau în propriul grup privat cu prietenii sau familia? Și dacă nu găsiți exact ceea ce vreți, să ne anunțați și vă putem ajuta! Pentru mai multe informații vizualizați pagina noastră de excursii personalizate.

Ghidaj propriu
Ghidaj propriu

Călătorește acolo unde simți, exact așa cum ți se potrivește și spune-ne și nouă ce ai descoperit!

Familie
Familie

Îi inspirăm pe copiii noștri să exploreze lumea și să își lărgească orizonturile.

Grupuri ghidate
Grupuri ghidate

Vrem ca pasiunea noastră să se transmită în cea mai frumoasă vacanța a ta! De aceea avem grijă să fim mai buni decât te aștepți, și să trecem granițele itinerariului pe care l-ai achiziționat de fiecare dată.

Copyright 2020 MANDALA JOURNEYS | By InMotion Media.
Mandala Journeys