Self-guided

Călătorește cum ți se potrivește, acolo unde simți și spune-ne și nouă ce ai descoperit.

Self-guided

Vacanțe auto – ghidate

Oferim o gamă largă de tururi auto-ghidate care îți vor permite să ai parte de propria ta aventură, fie că pornești la drum singur, cu partenerul de viață sau cu un prieten drag.

Primești un set complet de indicații de călătorie și ai libertatea de a îți alege propriul ritm, fie că alegi o vacanță pe bicicletă, drumeții montane, aventuri culturale sau o combinație care să ți se potrivească.

Te poți opri oriunde îți place ce vezi sau ce simți, ori poți merge fără oprire până la destinație pentru a te odihni mai mult seara sau pentru a face poze la asfințit. Vrei să zăbovești pe malul unui râu, într-un sat care te-a vrăjit sau să lenevești într-o piațetă fermecătoare după masa de prânz? Alegerea e doar a ta.

În călătoriile noastre auto-ghidate, nu te vei simți niciodată grăbit, sau singur.

Vei primi itinerariul, descrieri detaliate ale rutei sau a potecilor, detalii tehnice și informații ce țin de siguranță și prevenție, lista cu elemente obligatorii ale bagajului și ale echipamentului de călătorie, vouchere de cazare și masă / recomandări pentru cele mai bune locuri de prânz și odihnă, recomandări de obiective turistice și multe altele în ”Călătoria ta”.

Toate traseele, cazările și experiențele sunt testate și verificate de noi și de ghizii noștri – descrierile detaliate ale rutei sau ale potecilor sunt ușor de urmărit, partenerii noștri locali sunt pregătiți să îți ofere suport, și în plus beneficiezi de asistență tehnică și de urgență 24/7.

Fă-ți vacanța exact așa cum dorești, noi te vom ghida și te vom susține din umbră!

Ghidaj propriu

Copyright 2020 MANDALA JOURNEYS | By InMotion Media.
Mandala Journeys