Iarna

Drumeție de zăpadă, înaintare pe rachete sau schiuri de tură.

Iarna

Sporturile de iarnă sunt foarte populare în România deși infrastructura de pârtii amenajate nu este foarte bine pusă la punct. Ai spune că în Carpații Românești găsești un paradis al schiului de pârtie. Lucrurile nu stau chiar așa, datorită domeniilor schiabile destul de mici și a cozilor mari, mai ale în perioada vacanțelor sau în weekend-uri. Cu toate astea zona Brașovului adună un total de 24 de km de pârtii în Poiana Brașov.

Schiului, patinajul și mijloacele de deplasare pe zăpadă în Brașov sunt deja tradiție prin locuitorii zonei. În 1920 este atestată prima Asociație de Schi înființată la Brașov, deși începuturile ei au fost pe la 1880.

Munții înconjurători ai Brașovului oferă o întreagă gamă de trasee de schi de tură, de la ture ușoare pentru începători, dar cu panorame extraordinare, până la trasee abrupte pentru cunoscători și temerari. Schiul de tură a devenit foarte popular în Romania ultimilor 10 ani, adunând un număr din ce în ce mai mare an de an. La fel putem vorbi de split-board și mersul pe rachete de zăpadă. Toate sunt modalități de înaintare pe zăpada, mult mai ușor pe zăpadă mare, când piciorul se poate afunda până peste genunchi.

Ghizii noștri vă pot introduce în tainele acestor sporturi și vă vor ghida în siguranță prin Munții Grohotișului și Baiului, Neamțului și Ciucaș, Piatra mare sau Postăvaru, pe pantele line și înalte ale Bucegiului și Leaotei sau chiar estul Făgărașului.

Cu o mare varietate de poteci, drumețiile iarna sunt și ele prezente în tururile noastre. Vă prezentăm în această secțiune câteva ture propuse de noi și vă invităm pentru o ofertă pe placul vostru să accesați secțiunea Croite pentru tine și să ne spui unde și cum ți-ai dori să mergi.

Excursii România

Copyright 2020 MANDALA JOURNEYS | By InMotion Media.
Mandala Journeys