Brașov și împrejurimile

”Trebuie să mărturisesc de la început afectivitatea pentru marea familie a Munţilor braşoveni, braţ deschis din trupul uriaş al Carpaţilor, ei înşişi cu bunici, părinţi, copii şi nepoţi în acest arc Bîrsan, prin care săgeată treaz şi mereu de pază, spre negurile de totdeauna, soarele tuturor vîrstelor. Sub acest soare şi sub îmbrăţişarea acestor munţi mi-am săltat dragostea de verde şi înalt, de albastru şi alb, crescînd odată cu anotimpurile acestor munţi şi albind înaintea lor.” (P. Salcudeanu - Muntii Judetului Brasov 1979)

Brașov și împrejurimile

Încă din secolul al XIX-lea Brașovul a devenit o mare atracție pentru pasionați de natură și de explorare. Autoritățile orașului au început amenajarea turistică și de promenadă a Muntelui Tâmpa, s-au săpat și îngrijit potecile înspre Poiana Brașov și Masivul Postăvaru. Cu o tradiție de peste un secol în drumeții, schi și activități de vară, Brașovul oferă pasionaților o varietate de reliefuri și de zone care mai decare mai spectaculoase. Munții înconjurători ai Țării Bârsei oferă drumeții pe toate palierele de dificultate, explorări cu bicicleta pe trasee grele sau ușoare, lungi, scurte, sau cu pauze și mai lungi.

Kronstdat, orașul vechi, rămâne atracția Țării Bârsei. Vă invităm să verificați tururile noastre pietonale, mai scurte sau mai lungi. Împreună cu unul dintre ghizii noștri pasionați, locuitori ai urbei, puteți descoperi un Brașov pe care credeați că-l cunoașteți. Lăsați-vă surprinși!

Excursii în zona Brașovului

Din poartă’n poartă prin Brașov

Am avut în vedere să scriem ceva folositor: un ghid cât se poate mai cuprinzător și ușor de folosit pe propriul telefon.

1 zi
49 ron
Tur pietonal – Brașovul vechi și drumeție pe Tâmpa

Turul extins de vizitare a Brașovului

8-10 ore
de la 200 lei/pers
Tur pietonal – Brașovul vechi văzut și de pe Tâmpa

Turul clasic de vizitare a Brașovului

6-7 ore
de la 140 lei/pers
Tur pietonal – Brașovul vechi – tur extins

Turul clasic de vizitare a Brașovului

4-5 ore
de la 110 lei/pers
Tur pietonal – Brașovul dintr-o privire

Turul clasic de vizitare a Brașovului

2 ore
de la 80 lei / pers
Două zile la poalele Pietrei Craiului

Două zile pline de mișcare prin sălbăticia plaiurilor de la poalele Reginei de Calcar.

o zi
de la 250 lei
Copyright 2020 MANDALA JOURNEYS | By InMotion Media.
Mandala Journeys