Regiunea Sub-himalayana

Dacă ar fi să călătorești de 20 de ori în India, de fiecare dată în altă parte a ei, vei descoperi 20 de Indii diferite.

Regiunea Sub-himalayana

Cand vorbim de India vorbim despre cea mai mare diversitate culturală și lingvistică din lume. Se spune că din 50 în 50 de km se vorbește altă limbă, se venerează alți zei, oamenii se îmbracă un pic diferit. Obiceiurile transmise prin viu grai sunt, de multe ori, diferite de la dogma națională. Tot ceea ce auzi că se întâmplă în India este adevărat, doar că nnu este decât ceva izolat. Cu toate astea se întâmplă. Vorbim totuși de un întreg subcontinent.

Regiunea subhimalayană se întinde la poalele munților Himalaya (care străjuiesc partea nordică și împreună cu Nepalul formază granița nordică a Indiei) este fundamental diferită de restul țării. Inaccesibilă pentru o perioadă lungă din an, bazinele hidrografice largi și văile tributare Gangelui se întind pe mii de kilometri. Oamenii munților sunt parcă mai așezați, mai ordonați, iar în unele locuri credința sikh și cea budistă este majoritară, față de cea hindusă. Sunt locuri care te îmbie să le descoperi la pas, în fiecare zi putând să te bucuri de experienșe autentice alături de ghizii noștri experimentați în India. Ghizii locali își vor aduce experiențele lor și ne vor face legătura cu localnicii și  ne vor introduce în cultura și tradițiile fiecărei zone în parte.

Excursii în India

Copyright 2020 MANDALA JOURNEYS | By InMotion Media.
Mandala Journeys