Cultural - India

Dacă ai călători de 20 de ori în India, în 20 de locuri diferite, ai descoperi de fiecare dată o altă țară.

Cultural - India

India este una dintre destinațiile care ne-au furat inima. Prin amestecul intens de confortabil și inconfortabil, grandios și lumesc, bogat și sărac, prin felul în care această destinație te face să dai ochii cu propriile temeri și limitări, la frumusețea și explozia de culoare pe care India le desfășoară în fața ochilor tăi. India va face pe oricine să reflecteze asupra propriei vieți, asupra relației cu divinitatea și misticismul, asupra propriilor așteptări și limitări în viață. Asta este ceea ce oferă acestui tărâm atins de Dumnezeu numele său bine-meritat de INDIA INCREDIBILĂ.

Descoperă India în călătorii care te scot de pe cărările bătute și te poartă adânc în diversitatea și multiculturalitatea pe care această țară le poate oferi.

  • Vrei să vezi monumentalul Taj Mahal sau palatele uriașe și fortărețele vechii dinastii mogule? Îți putem arăta și asta.
  • Dar cel mai bine îți putem arăta sate tradiționale, priveliști montane impresionante și locuri de retragere pe malurile paradisiace ale unui estuar sau pe malul oceanului.
  • Te putem duce de la temple și complexe de divinație vechi de secole și chiar de milenii, la înnoptări în fermecătoarele hoteluri barcă de pe canalele Keralei.
  • De observarea păsărilor tropicale în jungla sub-Himalayană sau safari pentru a vedea animale sălbatice, la grădinile neîntinse și magice de ceai ale Darjeelingului și până la experiențe ce îți vor oferi un restart fizic și mental complet într-un program de yoga sau de recuperare Ayurveda pe malul unui lac sălbatic.
  • Fie că vrei să explorezi metropolele Indiei, cultura locală tradițională, peisajele naturale și viața sălbatică ori paradisuri tropicale, sau dorești să te adâncești într-o experiență nouă pentru minte și trup, te vom ghida și ne vom asigura de siguranța și comfortul tău.

Excursii în India

Darjeeling

”Singurul tărâm pe care tot oamenii doresc să-l vadă, iar după ce l-au văzut o dată, chiar și numai o bucățică, nu ar mai da bucatica asta pentru toate spectacolele

Copyright 2020 MANDALA JOURNEYS | By InMotion Media.
Mandala Journeys