Trekking

Bine ați venit în paradisul drumețiilor!

Trekking

Cunoscută și sub denumirea de „Bijuteria Caucazului”, Georgia este amplasată între Marea Neagră și Marea Caspică, unde Estul se întâlnește cu Vestul și … Dar hai să intrăm direct în subiect. Țara este un paradis al drumeților . 

Și nu contează dacă preferați să explorați satele sale medievale sau să faceți drumeții lungi în sălbăticii și locuri nepopulate. Este, de asemenea, o destinație foarte sigură, cu oameni ospitalieri și o bucătărie excelentă, așa că nu este greu de înțeles de ce atât de mulți excursioniști continuă să se întoarcă din nou și din nou (inclusiv eu).
Dezvoltarea turismului în Georgia a fost mult timp îngreunată de instabilitate, dar acele vremuri s-au încheiat, iar țara se deschide rapid către lume.
Cu toate acestea, există încă puține informații despre traseele sale de drumeție online. Și ceea ce este și mai surprinzător, nimeni nu le-a pus încă pe o hartă. Așadar, permiteți-ne, ca împreună cu ghizii noștri să vă invităm în câteva drumeții prin cele mai frumoase zone montane ale Georgiei.

Excursii in Georgia

Copyright 2020 MANDALA JOURNEYS | By InMotion Media.
Mandala Journeys