Activități

Activități

Vacanțe active

Dacă ai ajuns aici, suntem siguri că și ție îți plac vacanțele active și provocatoare. Fie că e despre biciclit, dragostea de munte și natură, dorința de adrenalină sau toate la un loc, la noi găsești cu siguranță o experiență care să te atragă.

Ne place să creem itinerarii și circuite unice, pentru ca tu să experimentezi autenticitatea locurilor și a oamenilor și să te bucuri de natură fără să dai din coate pentru a surprinde în poze peisajele sau obiectivele vizitate. Gama noastră de excursii active este gândită pentru a include festivaluri și sărbători locale, experiențe autentice cu localnici, ciclism, tururi pietonale și drumeții cu diferite niveluri de dificultate, activități de iarnă, vacanțe de familie și observarea faunei sălbatice.

Știm, sunt multe experiențe inedite care merită încercate, și dacă nu te poți decide pe care să o alegi, putem să îți creem un mix bun cu tot ce dorești să experimentezi în vacanță.  Amestecăm cu drag activitățile tale preferate într-o singură vacanță (caiac sau rafting, parapantă, ciclism, cățărare sau concurs de înălțat de zmee – activitate extrem de populară in Nepal) și le condimentăm cu grijă, atenție la detalii și toate informațiile de care ai nevoie.

Încă de la înființare, mantra noastră este turism activ, ecologic și responsabil. Vă propunem doar destinații și activități testate de noi, pentru ca voi să descoperiți locuri noi în deplină siguranță.

Trekking
Trekking

Vacanțele noastre ghidate sau auto-ghidate îți permit să îți alegi ritmul potrivit ție și grupului tău.

Cultural
Cultural

Tururi ghidate cu dată fixă, ghizi pricepuți și grupuri mici - pentru a te bucura de vacanța ta într-un mod relaxant.

Copyright 2020 MANDALA JOURNEYS | By InMotion Media.
Mandala Journeys